Globe Family Women Network Infrastructure Environment Employment Democracy Agriculture food security Water Sexual reproductive rights Peaceful inclusive societies Migration development Education science Energy Gender equality Environmental climate Health Including economic development Human rights

Invigning av Sidas kontor i Rissne

Varmt välkommen till invigningen av Sidas nya huvudkontor i Rissne, Sundbybergs kommun, den 17 oktober. Det blir bland annat panelsamtal och musikuppträdanden av Cherrie och El Sistema. Sista anmälningsdag är den 16 oktober.

Sida och Rissne logga

Program och anmälan

  • När: Måndag 17 oktober, 2022 klockan 17:00–20:00
  • Plats: Sidas huvudkontor, Ursvik entré, Rissneleden 110, Sundbyberg
  • Program (kom i god tid!):
    • 17:00–18:00: Fika och tilltugg, möt Sida-personal som jobbar med olika regioner och tematiska områden, testa Sidas quiz Fakta eller fiktion och vinn fina priser, titta på utställningen Zambian dads. Obs! Alla deltagare måste vara registrerade och avprickade av säkerhetsskäl, se därför till att komma i god tid för att vara med på scenprogrammet.
    • 18:00–19:15: Scenprogram med tal, panelsamtal och musikuppträdanden av artisten Cherrie och musikgruppen El Sistema
    • 19.15–20.00 Efter scenprogrammet kan du stanna och mingla, ställa frågor och fortsätta göra vårt quiz. Tilltugg och fika kommer att finnas.
  • Anmälan: Anmäl dig via verktyget Apsis

Obs! Antalet platser är begränsade. Sista anmälningsdag är söndag 16 oktober.

Välkommen!

Lär dig mer om hur Sverige jobbar för att minska fattigdom och förtryck i världen

Måndagen den 17 oktober uppmärksammar vi den internationella dagen för avskaffandet av fattigdom. Då öppnar vi portarna för allmänheten som vill besöka vårt nya kontor i Rissne.

Sida arbetar för varje människas rätt och möjlighet att leva ett värdigt liv – en existens utan fattigdom. Vi arbetar i många länder och med flera olika frågor. Du får chansen att möta och prata med vår personal om hur vi jobbar i olika länder och inom ämnen som demokrati, miljö och mänskliga rättigheter. Du kan också lyssna på panelsamtal, delta i tävlingar och njuta av musikuppträdanden med artisten Cherrie och gruppen El Sistema.

Vi visar även fotoutställningen ”Zambian Dads” som fångar vardagen hos pappor i Zambia, tillsammans med berättelser om vad faderskapet betyder för dem.

Scenprogrammet kommer att teckenspråkstolkas.

Cherrie

Cherrie uppträder

Cherrie uppträder under invigningen av Sidas nya kontor i Rissne den 17 oktober.

Under 13 år?

Är du under 13 år eller vill ta med barn? Barn under 13 måste gå med en vårdnadshavare. Det är vårdnadshavaren som anmäler barnen.

Publicerad: October 6, 2022