Globe Family Women Network Infrastructure Environment Employment Democracy Agriculture food security Water Sexual reproductive rights Peaceful inclusive societies Migration development Education science Energy Gender equality Environmental climate Health Including economic development Human rights

Medarbetare berättar

Våra medarbetare arbetar varje dag för att göra Sida till en biståndsmyndighet i världsklass. De har olika bakgrunder både när det gäller arbetslivserfarenhet och utbildning. Hör dem berätta om sin yrkesroll och sin arbetsgivare.

Film

"Det är lite av ett maraton"

Patrik Stålgren berättar om sitt arbete som förändringsledare på Sida.

Speltid: 1m 34s

Möt våra medarbetare

Anzee Hassanali

Anzee är statistiker och analyserar Sidas och Sveriges biståndsstatistik. I hennes arbete är ingen dag den andra lik. Ena dagen jobbar hon med klimatfinansiering, andra dagen med mänskliga rättigheter och demokrati.

Charlotte Ståhl

Charlotte jobbar med insatser för demokrati och mänskliga rättigheter. Under sin tid på Sida har hon även varit sekonderad till EU-kommissionen i Bryssel.

Oscar Idman

Oscar arbetar med utvecklingssamarbetet i Irak, och uppskattar möjligheten att få gå till ett jobb som känns viktigt för honom.

Uppdaterad: November 12, 2020